inVentiv voert sinds 2004 opdrachten en projecten binnen het bank- en verzekeringswezen uit.

Wij zijn een jonge en gedreven organisatie. Met een enthousiast team werken wij aan uiteenlopende verzekeringsprojecten en opdrachten op onder andere het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioen, zorgverzekeringen, hypotheken, etc.

Als organisatieversterkers ondersteunen wij op diverse wijzen front- mid- en backoffice activiteiten bij banken, verzekeraars en intermediairs.

De bank en verzekeringssector is een sector die opereert in een sterk veranderende markt. Het is een periode van snelle veranderingen, toenemende wet- en regelgeving, risico’s en veranderend gedrag van klanten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten deze veranderingsslag kunnen doorvoeren en ondersteunen onze klanten in hun bedrijfsprocessen.

Onze opdrachten worden met name projectmatig aangepakt en worden meestal op locatie bij de opdrachtgever uitgevoerd. Wij willen onze opdrachten en projecten kwalitatief en kwantitatief uitmuntend uitvoeren en onze opdrachtgevers daarover vooraf garantie geven.

Om die garantie te kunnen waarmaken hebben we jou nodig! De ambitie van inVentiv is groot. We zoeken daarom gedreven starters en professionals die mee willen werken om onze ambities te realiseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen ontplooien en willen groeien. Naast projecten en detachering bestaat de dienstverlening van inVentiv uit werving en selectie en interimbemiddeling.

Wil je meer weten over inVentiv?

Kijk verder op deze werken bij inVentiv website of ga naar inventiv.nl