Klantgericht denken en handelen, kwaliteit leveren, processen verbeteren en (capaciteit)problemen oplossen beschrijft de manier van werken binnen inVentiv. Je werkomgeving verandert continu en is per opdrachtgever verschillend.  inVentiv heeft een open, collegiale en informele werksfeer.

Wat bieden wij?
inVentiv is een bedrijf in beweging en dat biedt kansen voor jou.  Voortdurend werken met andere teams en in een andere werkomgeving. Wij bieden je de mogelijkheid om je persoonlijke groei een impuls te geven door verschillende werkervaringen op te doen. Doordat je verschillende opdrachten en projecten bij steeds weer andere opdrachtgevers doet, gaat je ontwikkeling snel. Je speelt een actieve rol in je eigen ontwikkelingspad. Je leert van je collega’s en wordt gecoacht. Samen maken we elkaar sterker.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Naast de noodzakelijke WFT opleidingen investeren wij veel in coaching, masterclasses en andere trainingen. Of je nou een starter of een professional bent. Wij geloven dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

Wij zijn betrokken bij jou. Het is onze drive om continu een optimale match te maken tussen de opdracht/het project en jou.

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over het werken bij of via inVentiv kun je contact opnemen met onze recruiters via 033-2580977 of stuur een e-mail naar solliciteren@inventiv.nl