“Bij inVentiv ben ik in 2011 begonnen op het project waardeoverdracht binnen a.s.r.. Daarbij begon ik op de processtroom ‘Uitgaande waardeoverdrachten’, na een korte inwerkperiode kwamen er steeds meer taken bij.

Ik mocht gaan controleren, opleiden, werk verdelen en ook meedraaien in overleggen. Daarna ben ik enkele maanden werkzaam geweest als teamleider voor het Project Eindejaarswerk bij Eno Zorgverzekeraar. Dit waren erg leuke en leerzame maanden.
Nu zit ik vanaf oktober 2014 bij Aegon als Actuarieel Rekenaar. Hier maak ik compensatieberekeningen voor woekerpolissen, maar ben ook betrokken bij nieuwe compensatieregelingen. Ik maak dan berekeningen om het controle framework in te richten en help met testen en analyseren. Een leuke en uitdagende functie.

Wat ik positief vind van inVentiv is de mogelijkheden die ze bieden om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik een persoonlijke coach gehad, maar kan ik mezelf ook ontwikkelen door middel van opleidingen. Met een positieve en leergierige insteek ben je interessant voor de klant en val je vaak positief op. Zo probeer ik wat terug te geven, door voor inVentiv mogelijkheden te creëren voor nieuwe opdrachten.”

About the author